Harro Hilgeman

Oprichter en eigenaar van “Hilgeman Training & Coaching

Ik ben Harro Hilgeman. Altijd op zoek naar groei en ontwikkeling bij mezelf en de ander. Niet omdat het moet, maar omdat het zo mooi is om te groeien en te ontwikkelen. Ik werk op basis van openheid, eerlijkheid en echtheid. Daarnaast verdiep ik me graag in de laatste wetenschappelijke wetenswaardigheden, zodat ik de nieuwste inzichten kan doorgeven.

Echtgenoot van mijn vrouw en vader van twee zoons. Passie voor mijn gezin, met vrienden mountainbiken, hardlopen, rondtrekken met mijn camper, lesgeven en het trainen/ coachen van mensen.

Ik ben blij met jouw interesse. Omdat je mij nog niet kent is het goed om te weten, dat (oud) cliënten hun doorlopen trajecten hoog waarderen op de volgende 5 punten:

  • Er is een veilige omgeving, waarin je open en eerlijk kan zijn.
  • Je krijgt richting in het (werkende) leven.
  • Je wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Begrijpelijke en onderbouwde uitleg van gekozen oefeningen/ werkvormen.
  • De trajecten zorgen dat je “nieuw gedrag” kan volhouden.

Als coach blijf ik mijzelf ontwikkelen om jou het beste traject te kunnen bieden. Elk jaar volg ik meerdere bijscholingen en ben ik altijd op zoek naar de laatste wetenschappelijk onderbouwde inzichten. Als vitaliteitscoach ben ik aangesloten bij de BovV (Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals).
Tot slot ben ik ook werkzaam als docent van o.a. Coördinatoren Sport-, Bewegen en Gezondheid.

klimmen - Over mij

“Wat zijn jouw mogelijkheden om meer uit het leven te halen?”

svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Over mij

Vitaliteitscoaching

By Saskia van den Boogaard - van Giffen
Ik denk niet dat er genoeg sterren zijn om aan te geven hoe dankbaar ik ben dat Harro op mijn pad gekomen is. Met zijn eerlijke, bekwame, humoristische en no-nonsense manier van coachen heeft hij het voor elkaar gekregen dat ik weer in beweging ben én op m’n 55e eindelijk weet waar m’n hart ligt.
svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Over mij

Vitaliteitscoaching

By Dave Laterveer
Mijn opleiding gaat super goed en merk echt dat ik op de juiste plek zit, ik heb vorig blok al achten en zevens binnen en ben dit blok gestart met een 9! Ik heb voor ‘t eerst dat ik echt het gevoel, dat ik op de juiste plek zit. Ik wou je nog bedanken voor alle hulp die ik van je gekregen heb!
svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Over mij

By Jasper v K
Harro heeft mij geholpen bij een revalidatie om weer sportief te fietsen (MTB) nadat ik uitbehandeld was aan mijn knie bij de Fysiotherapeut. Kundig en prettig om mee samen te werken. Het uiteindelijke inzicht dat op mijn leeftijd niet alles meer 100% hoeft, was misschien wel het beste leermoment.