Harro Hilgeman

Oprichter en eigenaar van “Hilgeman Training & Coaching

Ik ben Harro Hilgeman. Altijd op zoek naar groei en ontwikkeling bij mezelf en de ander. Niet omdat het moet, maar omdat het zo mooi is om te groeien en te ontwikkelen. Ik werk op basis van openheid, eerlijkheid en echtheid. Daarnaast verdiep ik me graag in de laatste wetenschappelijke wetenswaardigheden, zodat ik de nieuwste inzichten kan doorgeven.

Echtgenoot van mijn vrouw en vader van twee zoons. Passie voor mijn gezin, met vrienden mountainbiken, hardlopen, rondtrekken met mijn camper, lesgeven en het trainen/ coachen van mensen.

Ik ben blij met jouw interesse. Omdat je mij nog niet kent is het goed om te weten, dat (oud) cliënten hun doorlopen trajecten hoog waarderen op de volgende 5 punten:

  • Er is een veilige omgeving, waarin je open en eerlijk kan zijn.
  • Je krijgt richting in het (werkende) leven.
  • Je wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Begrijpelijke en onderbouwde uitleg van gekozen oefeningen/ werkvormen.
  • De trajecten zorgen dat je “nieuw gedrag” kan volhouden.

Als coach blijf ik mijzelf ontwikkelen om jou het beste traject te kunnen bieden. Elk jaar volg ik meerdere bijscholingen en ben ik altijd op zoek naar de laatste wetenschappelijk onderbouwde inzichten. Als vitaliteitscoach ben ik aangesloten bij de BovV (Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals).
Tot slot ben ik ook werkzaam als docent van o.a. Coördinatoren Sport-, Bewegen en Gezondheid.

klimmen - Over mij

“Wat zijn jouw mogelijkheden om meer uit het leven te halen?”