svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Reviews

Vitaliteitscoaching

By Cathy Al Bazi - uit Almere -

Ouderschap maakt kwetsbaar. Dat merkte ik na de bevalling, toen ik met depressieve gedachten en paniekaanvallen rondliep. Zoals elke ouder kampte ik met een enorm slaaptekort. Dat in combinatie met een ambitieuze baan, leidde bij mij tot onzekerheid. Ik was mezelf volledig kwijt. Mijn leven stond in het teken van mijn baby.

Na lang zoeken kwam ik via mijn man bij Harro terecht. Zijn aanpak sloeg direct aan op mijn wensen. Ik wilde in gesprek met iemand, om mijzelf weer terug te vinden. En mijn zijn vitaliteitscoaching lukte dat! De gesprekken waren een verademing. Met concrete opdrachten (zoals ademhalingsoefeningen en mijn stress in kaart brengen) herinnerde ik me weer, dat IK besloot. Niet mijn vermoeidheid, niet mijn gedachten, niet mijn dochtertje van één jaar of mijn werkstress. Ik vond mijn stem weer terug en kreeg regie over mijn eigen leven.

Harro weet te prikkelen en uit te dagen. Dit doet hij met veel rust en met een beetje humor. De opdrachten zijn simpel en toch zo effectief. Met de kennis die ik met zijn vitaliteitscoaching heb opgedaan, durf ik nu zelfs een tweede zwangerschap aan. Dat had ik aan het begin van het traject nooit durven dromen.

svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Reviews

Vitaliteitscoaching

By Saskia van den Boogaard - van Giffen - uit Kortenhoef -

Ik denk niet dat er genoeg sterren zijn om aan te geven hoe dankbaar ik ben dat Harro op mijn pad gekomen is. Met zijn eerlijke, bekwame, humoristische en no-nonsense manier van coachen heeft hij het voor elkaar gekregen dat ik weer in beweging ben én op m’n 55e eindelijk weet waar m’n hart ligt.

svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Reviews

Vitaliteitscoaching

By Dave Laterveer - uit Almere -

Mijn opleiding gaat super goed en merk echt dat ik op de juiste plek zit, ik heb vorig blok al achten en zevens binnen en ben dit blok gestart met een 9! Ik heb voor ‘t eerst dat ik echt het gevoel, dat ik op de juiste plek zit. Ik wou je nog bedanken voor alle hulp die ik van je gekregen heb!

Waarmee kan ik je helpen?