personal vitaliteitscoaching traject hilgemantc - Trajecten

Vitaliteitscoaching

De vraag die in jouw traject centraal staat is: “Wat maakt voor jou het leven van het leven de moeite waard?”

Wanneer je antwoord hebt op deze vraag gaje leren meer uit het leven te halen. Veranderen lukt niet van de één op de andere dag. Daarom brengen we samen in kaart welke obstakels er voor jou zijn om jouw doel te bereiken. Ondersteuning krijg je door middel van gestructureerde coaching-sessies en praktische tools.

Tot slot maken we een back-up plan. Dit plan helpt je om de verandering(en) in jouw leven vol te kunnen houden. Het traject zal jou en jouw leven blijvend veranderen.

stressweerbaarheid traject hilgemantc - Trajecten

Stressweerbaarheid

Dit vitaliteitstraject is speciaal voor jou als je teveel stress hebt. Je bent misschien overspannen, hebt een burn-out of wilt dit juist voorkomen.

Tijdens dit traject krijg je inzicht in jouw stressoren (veroorzakers van stress).  Je leert daarmee om te gaan en zorgt voor een goede balans tussen spanning en ontspanning. Het traject bestaat uit praktische tools voor thuis en/of op het werk en een no-nonsense aanpak tijdens de coachingssessies.

De veranderingen blijven uiteindelijk een onderdeel van jouw dagelijks leven. Jouw stressweerbaarheid is structureel toegenomen.