personal vitaliteitscoaching traject hilgemantc - Trajecten

Vitaliteitscoaching

De vraag die in jouw traject centraal staat is: “Wat maakt voor jou het leven van het leven de moeite waard?”

Wanneer je antwoord hebt op deze vraag gaje leren meer uit het leven te halen. Veranderen lukt niet van de één op de andere dag. Daarom brengen we samen in kaart welke obstakels er voor jou zijn om jouw doel te bereiken. Ondersteuning krijg je door middel van gestructureerde coaching-sessies en praktische tools.

Tot slot maken we een back-up plan. Dit plan helpt je om de verandering(en) in jouw leven vol te kunnen houden. Het traject zal jou en jouw leven blijvend veranderen.

Lees verder
stressweerbaarheid traject hilgemantc - Trajecten

Stressweerbaarheid

Dit vitaliteitstraject is speciaal voor jou als je teveel stress hebt. Je bent misschien overspannen, hebt een burn-out of wilt dit juist voorkomen.

Tijdens dit traject krijg je inzicht in jouw stressoren (veroorzakers van stress).  Je leert daarmee om te gaan en zorgt voor een goede balans tussen spanning en ontspanning. Het traject bestaat uit praktische tools voor thuis en/of op het werk en een no-nonsense aanpak tijdens de coachingssessies.

De veranderingen blijven uiteindelijk een onderdeel van jouw dagelijks leven. Jouw stressweerbaarheid is structureel toegenomen.

Lees verder
fysieke testen traject hilgemantc - Trajecten

Fysieke testen

Meerdere fysieke testen kan je doen. De testuitslagen kunnen onder andere gebruikt worden om trainingszones te bepalen of als tussenevaluatie voor een trainingstraject. Door een test te doen krijgt je meer inzicht in jouw fysieke staat.

Voor het bedrijfsleven, maar ook voor bijvoorbeeld sportverenigingen en PT-studio’s kunnen fysieke testen voor groepen op locatie worden georganiseerd.

De verkregen testuitslagen worden met je doorgenomen. Naar aanleiding van de uitslagen krijg je advies voor trainingsschema’s of oefeningen ter compensatie. Natuurlijk kan er ook een trainingsschema voor je worden gemaakt.

Lees verder